fredag 29 januari 2016

❤ Minton ❤

Efter jobbet idag så åkte jag ut till Ängeby istället för hem - jag och Elin skulle nämligen åka iväg för att hämta hem vår (vi har köpt honom tillsammans) lilla ponny :)
 
Minton
 
Det var ju en bit att åka men jag och Elin hann prata om både det ena och det andra under vår resa i det urtråkiga vädret.
Väl framme sen så hade de förberett allting så superbra - Minton var nybadad och hade fått man och pannlugg knoppad. Han var så fin så!
 

Efter att papper var skrivna och så, så var det bara att lasta in och rulla hemåt. Resan gick kanoners, men Minton var glad över att få kliva ur transporten när det väl var dags - det fanns ju en massa kompisar att prata med :)
Han gjorde sig snabbt hemmastadd i sin box och vi pysslade om honom en stund (tog ur knoppar, m.m.) innan vi sa god natt och hejdå.
 
Spanar in stallkompisarna

Tjejerna (som var hos Valle) kom ut och hälsade och klappade.
(de fastnade direkt, tror till och med att Robert tyckte Minton var lite söt ;)  )

Kvällsgodis

Sötnos!
 
Bilder från när vi var upp och tittade på honom för 2 veckor sedan
 

 
Pigg! :)


 
Minton är bara 4 år så den här första tiden blir det mest att lära känna honom - borsta, gå ut och leda, etc., innan ridningen tar vid. Tanken är att han ska utbildas lite av någon av de äldre och mer erfarna tjejerna på ridskolan, medan Felizia mest rider ut i skogen och annat "lugnt". Men sedan kommer hon såklart att rida mer "som vanligt" hon också, och träna och så.
Så nu har man alltså blivit ponnymamma, om än bara till hälften :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar