måndag 11 januari 2016

Skridskor!

Har ju inte varit en så snörik vinter den här säsongen (bortsett från nu på slutet) så det där med snöaktiviteter har det ju inte blivit så värst mycket av med. Men förra veckan hade de lyckats spola isen vid Felizias skola så pass många gånger att den var vettig att åka på - tjoho!
I tisdags gjorde vi sällskap med Elin och Valle så barnen fick åka lite.
Jazmine har ju inte åkt så jättemycket tidigare så hon var väldigt osäker till en början och stod först helt still, sen kunde hon "gå" framåt om hon fick hålla i mig. Men efter ett tag så vågade hon försöka glida framåt och ta små skär, vilket faktiskt gick över förväntan. Man såg på henne att hon växte av det och vågade sedan åka en del på egen hand :)  Visst blev det några vurpor, men hon hittade balansen ganska så snabbt och kunde oftast parera.
 



Det har ju varit ett långt uppehåll för Felizia så lite ringrostighet fanns det, såklart, men efter en liten stund flöt det på bra. Hon åkte runt en del på egen hand, tränade lite teknik (typ bubblor, åka bakåt, på ett ben, etc) och åkte slalom som Elin lagt ut (vilket också Jazmine och Valle gjorde). Hon behöver fortfarande bli lite mjukare i knäna och ta lite större skär (glida mer på varje), men det kommer säkert med lite mer träning :)
 

 
Valle hade med sig klubbor och boll, så blev lite "skotträning" också


Vad Winzton gjorde? Jo han sov i vagnen :)

Innan vi gick hem så lekte barnen lite och gjorde snöänglar

 
Nu gäller det bara att försöka hålla i det här, speciellt för Jazmine (Felizia kan ju som sagt åka på skolan mer eller mindre varje dag).
 
Tack för sällskapet (och initiativet) Elin och Valle!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar