söndag 20 januari 2013

Dans!

Jodå, vi kom iväg på dansen precis som vi hade tänkt. Och det verkade väldigt uppskattat av Felizia :) Så nu är hon anmäld till barndans för 5-6-åringar på söndagar. Terminen börjar om 3 veckor, och om 6 veckor börjar ridningen (lördagar), så blir lite mycket på helgerna. Men vi provar den här terminen så får vi se om hon vill fortsätta i höst (vilket hon såklart får om allt passar med dagar och tider!).
 
Idag var det "prova-på" så vet inte hur gruppen kommer att se ut, men ledaren är densamma. Hon var för övrigt riktigt bra, pedagogisk och "barnslig" (hoppas ni inte missförstår, menar alltså att hon höll sig på barnens nivå) och med andra ord ljusår bättre än de ledare som Felizia hade på friidrotten förra våren.
Tjejerna (ja det var bara tjejer i den här gruppen) fick leka lite roliga danslekar och prova på lite olika grundsteg på ett lekfullt sätt.
 
 
Jazmine tittade på med stoooora ögon :)
 
Efter lunch på Max så åkte vi hem till Roberts föräldrar för att hälsa på och leka med Simon.
 
Simon, som blir 3 månader på tisdag
 
Han är en riktig bushund, den där Simon, till Felizias stora glädje! Hon sprang runt, runt och han efter, hon kastade bollar och lekte med honom på alla möjliga sätt. Det märks verkigen att hon är förtjust i farmor och farfars lilla hundvalp :)
 
 
 
 Jazmine lekte också med Simon, men tyckte det var lite läskigt när han nafsade
 
Men hon klappade gärna :)
 
Har varit en riktigt onyttig dag idag, så varför inte toppa med lite kladdkaka och vaniljglass...? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar