fredag 4 januari 2013

Studenternas

På väg hem från jobbet igår stannade Robert till på XXL och fick sina och Felizias skridskor slipade. Idag bar det av till Studenternas! Felizia har längtat efter att få åka nu i ett par dagar (sen Elin ringde i onsdags och frågade om vi ville åka med) och var ivrig att få på sig skridskor och hjälm och bege sig ut på isen, hon hade minsann inte tid att vänta på Elin, Valle, pappa/morfar och Lena som var på ingång :)

Vi har fortfarande inte kommit iväg och åkt något den här vintern så det var spännande att se hur det skulle gå. I början var det lite vingligt och stappligt, men sen gick det bättre och bättre. Innan hon gick av isen (motvilligt!) för dagen så hade hon lärt sig att göra bubblor (åka baklänges) - duktigt!
 
Jazmine var trött, men vägrade att sova (ville gå ute på isen, och ja hon hade hjälm) så därför passade det bäst att gå till bilen vid 13.30. Men då hade vi varit där i två timmar och Felizia åkte hela tiden, med en kort paus för lite korv och fika. Hon ville som sagt helst åka längre, men vi får åka till ett "isflak" (som hon säger :) ) en annan dag igen :)
 
Funkar inte att lägga upp bilder just nu, men försöker igen senare. Blev inte så många bilder tagna iofs men har ett par att visa iaf.
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar