måndag 28 januari 2013

Piggelin x2

Blev lite extra tidig uppstigning för mig i morse. Men skippade duschningen och blev bara en liten frukost. Sen åkte träningskläderna på och handduk, ombyte, m.m. packades ner - dags för morgonträning på gymmet! Sedan förra veckan öppnar de kl 6 mån, ons och fre. Det var ett härligt sätt att vakna på, så jag ska försöka komma i väg varannan måndag och varannan onsdag (när Robert är ledig), iaf så länge inget annat dyker upp :)
 
I går låg Jazmines temp fortfarande på 39 grader och hon var gnällig och ämlig. Enligt Roberts rapporter höll det i sig under natten till idag, men efter en dos ipren vid 1 så blev hon lugnare. Hon var sedan pigg i morse och fick i sig bra med frukost. Hon har sovit en del under dagen men febern har hållit sig borta. Så får se om det kanske blir förskola även för lilltjejen i morgon? :)
Tanken var att Robert skulle ha åkt med henne till antingen närakuten eller till drop-in-vc i Luthagen idag, men eftersom hon var pigg och feberfri så kändes det inte så någon större idé. Får väl bli nästa gång febern hälsar på...känns ju som att det inte kommer dröja, tyvärr... :( Men man kan ju hoppas att jag har fel!
 
Annars rullar väl veckan på mer eller mindre som vanligt. Blir en del långa dagar på jobbet för min del, ska försöka komma i kapp lite...mycket att sätta sig in, planera, rätta, m.m. Men förhoppningsvis får jag koll på allt inom den närmaste tiden. Trivs iaf fortfarande lika bra som från början, man får en bra känsla av arbetsplatsen - alla är positiva för det mesta och den nya rektorn är ju bara för härlig :)
Robert är ledig i helgen så förhoppningsvis är alla friska så vi kan hitta på något skojigt. Kanske en tur till Fjällnora, om vädret så tillåter? Eller så kanske tjejernas lille kusin har kommit till världen (han verkar tycka om att mysa i mammans mage...) så man får gosa bebis (om föräldrarna vill och orkar, såklart). Vi får se helt enkelt. Först en hel (nästan) arbetsvecka innan det blir dags för helgmys.
 
Hoppas ni får en trevlig och bra vecka!

1 kommentar:

  1. Om det är fint väder på söndag åker vi nog till Fjällnora för att åka skridskor och grilla korv :)

    SvaraRadera