lördag 19 januari 2013

Kusinbesök

Liten chock fick man allt när man kollade termometern i morse - 27 minusgrader!!! Men sol och fint så såg ju ut att bi en härlig vinterdag iaf.
Vi väntade besök av Valle och Elin efter lunch och hoppas kunna gå till skolan och åka lite skridskor. I väntan på dem så åkte jag till gymmet och tränade. Renaulten var en klippa och startade snällt, trots kylan. Men det märktes när man körde att den var kall (den står ute).
Skönt att träna igenom kroppen!

Temperaturen steg under dagen men låg ändå på -16 så när Valle kommit så höll vi oss inne i värmen, får bli skridsko en annan gång.

Barnen lekte en stund innan det var dags för mellanmål och sen lite fika.

 


 Efter lite glass- och kladdkakefika så blev barnen sugna på att dega
 
 
 
 
Elin degade också - ett av hennes "verk" ;)
 
Felizia gjorde bl.a. det här fina "monstret" :)
 
Det blev en bra "plan b-dag" när kylan sabbade skridskoåkningen. Tack Elin och Valle för besöket! Alltid lika trevligt :)
Blev en lite sen middag idag men när det väl blev dags att äta så åt vi alla god aptit - Robert hade lagat lax i ugn med fetaosttäcke, ris och vitvinssås - mums!
Jazmine vaknade tidigt i morse (och väckte alla oss andra...) och sov inte så lång stund efter lunch, så det var en trött tjej som fick hoppa över lördagsmyset och gå och sova efter maten istället. Men Felizia fick lite godis och tittade på film (favoriten nu är Smurfarna, som hon fick av morbror Tomas i julklapp).
 

 
 
 
I morgon ska vi ev åka till Uppsala dansakademi i Salabacke där de har gratis prova-på-dans. Får se om Felizia nappar, har inte sagt något än utifall att något skulle göra att vi inte kan åka (hon blir så besviken när något man tänkt ändras eller inte blir av).
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar