måndag 29 juni 2015

En helg på olika håll

Efter simningen i fredags tog vi tåget från Tierp till Uppsala, där mamma/mormor mötte upp. Hon och Jazmine hoppade sedan på tåget till Stockholm, där de hade en härlig helg tillsammans. 2 nätter på hotell blev det och de hann bl.a. med ett besök på Skansen.
 

 
Jazmine var tokladdad för Skansen och vaknade tiiidigt i lördags morse :)  Det blev mycket promenerande, men hon hade varit tapper.
Det var en nöjd tjej som kom hem igår em, men hon hade saknat sin familj (som hon själv uttryckte det) och det blev mycket kramande - gullunge! Tack till mormor för helgens roligheter!
 
Robert hade jobbhelg så bara jag, Felizia och Winzton hemma. Härligt att få egentid med mitt storhjärta! I lördags åkte vi ner på stan en sväng. Först blev det ett frisörbesök innan vi avslutade med en varsin glass och lite shopping.
 


 
Igår höll vi oss här hemma och fixade med lite av varje. Men efter lunch tog vi en promenad i det härliga sommarvädret. Blev lite lekplatshäng och glassköp.
 


Det var lite roligare att gunga med mamma, men desto jobbigare för mammans ben ... ;)




Mysigt i vagnen

Glass är gott!
 
Även om jag älskar alla tre barnen lika mycket så var det mysigt att få spendera helgen med, i huvudsak, bara Felizia. Sådant här borde man göra oftare (med båda de stora, en i taget)  :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar