onsdag 10 juni 2015

Leos lekland

När Felizia hade sitt kalas så var en av presenterna från Ilona ett besök på Leos Lekland. Nu när tjejerna har fått sommarlov från skolan så passade vi på att åka dit (samtliga ur båda familjerna förutom Robert följde med).
Mååånga timmars lek blev det, med lite paus för lunch och fika. Var lite rädd för att många tänkte samma tanke som vi, att fira in sommarlovet med ett Leosbesök, men som tur var så var det inte så - var faktiskt riktigt lugnt.
 
Ilona och Felizia sprang runt själva och lekte till stor del, så var inte helt lätt att fånga de på bild, men lyckades några gånger i alla fall :)
 




 
 
Felizia ville sååå gärna lyckas göra framåtvolt på studsmattan, men vågade inte riktigt (gör ju inte mig något, känns lite läskigt sånt där) ... Hon övade och övade och fick till det någorlunda till slut :)
 
 
Vid fikapausen så valde Jazmine en glass medan övriga tog en varsin slush
 
 
Jazmine och Zion höll ihop i princip hela tiden. De var så gulliga tillsammans när de sprang runt :) Och Jazmine hjälpte Zion när han så behövde (komma över in-/utgångar på vissa ställen, t.ex.).
 
De bygger hus tillsammans med Henrik



Ute i stora lekdelen fanns det mycket skoj att göra






Jazmine kämpade på "vulkanen" många gånger
 

och till slut kom hon hela vägen upp!


Roligt i bollhavet!

 
Wilda

 
När du blir större får du också vara med och leka :)

Winzton har förresten börjat suga på tummen ...
 
Tack så mycket Linda, Henrik och barnen för en väldigt trevlig och rolig dag! Och STORT TACK för allt som Felizia fick (var ju alldeles för mycket), det var verkligen uppskattat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar