lördag 6 juni 2015

Pass

Igår tog jag och Jazmine (och Winzton) bussen in till stan. Första anhalt var Polishuset för att hämta ut Winztons pass. Var tydligen många andra som var lediga/hade en stund över där på fm och tänkte samma sak ... Men blev iaf vår tur innan vi hann tröttna helt ;)
 
Resultatet!
 
Ett pass är ju giltigt i 5 år, men bara så länge man är sig någorlunda lik på fotot. Återstår ju att se hur länge man kan se att det är Winzton ... ;)
 
När vi var klara så promenerade vi upp på stan. Där blev det lite lunch på Max innan vi köpte presenter till dagens kusinbesök. Fikainköp blev det också :) Sedan blev det tåg hem till Storvreta igen.
 

Winztons tågpremiär

Glad tjej på tåget!
 
På kvällen var det disco på skolan. Felizia var där tillsammans med två klasskompisar, som sedan följde med oss hem för att sova över. Mycket stoj, prat och skratt blev det - inte fullt lika mycket sömn ... Men men allt gick bra i alla fall, men man är ju lite trött idag ;)  Första gången Felizia hade kompisar som sov över (utan föräldrar) så var ju såklart extra spännande för henne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar