torsdag 29 maj 2014

Hejdå lillgos!

Igår gick Jazmine sin sista dag på förskolan på lääänge. Först ut under hennes ledighet är en semesterresa tillsammans med mormor - om en knapp timme så landar de på Kreta :)
Efter att ha varit på en lek- och fikadejt hemma hos Sjödahls tidigare idag (mer om det senare) så plockade vi upp mamma och körde ut mot Arlanda.
När incheckningen var klar så blev det en snabbmatsmiddag, innan vi vinkade hejdå vid säkerhetskontrollen.
 

Hejdå vagnen!


Hejdå lilla-/storasyster!

Hejdå, ses om en dryg vecka!


 
Det blir lite tomt här hemma under den närmaste veckan. Och tyst, framför allt ... både på gott och ont ;)  Men en vecka går fort och sedan är allt som vanligt igen. Typ. Nästa helg åker jag och Robert nämligen på konsert i Stockholm, och ska sova kvar på hotell (barnen är hos farmor och farfar), och 2 dagar därefter åker vi allihop på en veckas semester i Italien, tillsammans med "Ängeby-/Björklingegänget". Men ja, typ som vanligt som sagt ;)
 
Som jag skrev i början så har vi även varit hos Moa, Robban, Nils och Molly idag. Var ganska längesen vi sågs för en vanlig lekdejt så barnen hade mycket "lektid" att ta igen :) Alltid trevligt att sitta ner och prata lite. Och bli bjuden på gott fika :) Tack för idag!


Felizia och Nils spelade lite fotboll


 
 
Jag och Felizia har en ledig helg att se fram emot tillsammans. Men inte är den obokad inte, snarare precis tvärtom. Imorgon far vi ut en sväng till Ängeby för att bortsta och fixa med hästarna (en av dem iaf) och sedan rida en tur ut i skogen. På lördag är det ridning som vanligt, och förhoppningsvis kommer Moa och Molly med och tittar (om vädret inte blir för kallt och tråkigt). Senare så åker vi tillbaka till Ängeby för middag hos Elin, Peter och Valle. På söndag så ska Felizia först på kalas hos en klasskompis på fm och efter lunch blir det lekdejt hos Ilona och Zion :)  Så, nja, så hemskt mycket ledigt blir det ju inte ... men bara roliga saker som vi är uppbokade med :)
 
Önskar er alla en trevlig helg!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar