lördag 3 maj 2014

Kalas och lekdejt

Efter frukosten i morse blev det inte en tur ut till Ängeby för ridning (som det brukar på lördagar) utan istället en tur till Leos lekland och kalas för en av killarna i Felizias klass.
Lämnade Felizia uppe på kalasvåningen vid 10 sedan gick jag och Jazmine ner på lekytan. Såg knappt röken av Felizia innan det var dags att samlas igen efter 2 timmar ... :) Men Jazmine hade jag koll på :) Hon hade superkul och lekte för fullt hela tiden (blev trött på slutet så de sista 20 minutrarna var lite gnälliga). Träffade på en av Jazmines förskolekompisar (vars storebror var på samma kalas som Felizia) så de hängde ihop en stor del av tiden - kul :)
 
Såg som sagt knappt till Felizia, så blev bara bilder på Jazmine










Efteråt åkte vi till Ikea och åt lunch innan vi åkte ut till Lövstalöt för lekdejt hos Ilona, Zion och Linda




Godisfrossa :)
 
Var ett tag sedan vi sågs (bortsett från kalaset förra veckan) och det var lika trevligt som vanligt - och gott fika :) Barnen satte igång att leka direkt och sedan höll de igång :) Felizia och Ilona klädde på sig och gick ut till lekplatsen som finns i närheten - stora tjejer som klarar sig själva! Jazmine och Zion fick stanna med oss men de roade sig bra ändå.
 
Tack Linda, Ilona och Zion för en trevlig eftermiddag, får inte dröja lika länge till nästa gång :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar