fredag 2 maj 2014

Ikea

Felizia har den senaste tiden "samlat på sig" allt mer lego och förvaringen har inte riktigt räckt till nu på slutet, så idag fick det bli ett besök på Ikea. Mamma var också sugen på ett besök på det stora blå varuhuset så plockade upp henne på vägen dit.


 
Hade tänkt att Jazmine skulle få göra sitt premiärbesök inne på leklandet (hade såklart frågat henne innan :) ), men det var lång kö båda de gånger vi gick dit ... Typiskt! Var längesen Felizia var där (hon har inte riktigt velat, men nu när Jazmine också har åldern inne så var hon sugen igen) så de båda blev lite besvikna. Men men, får göra ett nytt försök en annan gång.
Lite lunch fick vi i oss i alla fall, och vi hittade lite smått och gott att köpa med oss hem :) Dels diverse lådor för lego (och pärlförvaring till Jazmine) och dels lite annat (sänglampa till Jazmine, bestick, presentpapper, m.m.).
 
Nu är lego sorterat efter färg i olika lådor. Får se hur länge ordningen hålls efter ... men just nu är det fint i alla fall :)
 
I morgon blir det först ett besök på Leos, där Felizia ska på kalas, och sedan blir det lek hemma hos Ilona och Zion. En bra dag att se fram emot med andra ord :)
 
Fortsatt trevlig fredag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar