lördag 25 maj 2013

Arla Köket Mjukglass

Är du en glassälskare? Gillar du krämig glass som man kan njuta av länge? Svarar du JA på minst en av frågorna så borde du ansöka om att få testa Arla Köket Mjukglass!
Denna mjukglass är dessutom väldigt enkel att tillreda på egen hand - du häller smeten i en bunke och vispar med elvisp i ca 2 minuter. Sedan ställer du bunken i frysen ca 3,5 timme (har du en glassmaskin tar det endast 30 minuter!), därefter vispar du den till den krämig mjukglass - färdig att avnjutas! Antingen som den är eller som tillbehör till ex.vis kladdkaka eller bärpaj.
Arla Köket mjukglass finns i tre olika smaker - vanilj, jordgubb och choklad, men det går alldeles utmärkt att smaksätta den efter eget tycke och smak (när den är fryst) - varför inte med hackade nötter, bär eller cookiesmulor?
 
Visst låter det smarrigt?! Ansök i så fall om att bli testpilot hos Smartson så kanske det är DU som blir en av 2000 utvalda som får provsmaka och betygsätta Arla Köket Mjukglass. Använd denna länk: http://s.smartson.se/testa-arla-mjukglass

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar