söndag 26 maj 2013

Dansuppvisning

Idag hade Felizia (och många andra dansare från Uppsala Dansakademi) "examen" på terminens dans - det var dansuppvisning på Uppsala Stadsteater. De var dessutom på Stora scenen så var måååånga som tittade på. Det var en nervös tjej som jag lämnade strax efter 9 i morse. Hon såg fortfarande nervös ut när föreställningen började 3 timmar senare, men själva dansen gick bra ändå :)
Det var totalt 8 grupper som uppträdde och Felizias grupp, som skulle föreställa en dockteater, var näst sist. Alla barnen var med på scenen under hela föreställningen och kunde alltså titta på alla andra.
 
Ber om ursäkt för det starka ljuset i bilderna (de flesta fotona är med mobilen). Vet inte varför det blev så, använde inte ens blixt.
 
Sitter där bak och väntar på sin tur
(nervös och med fingrarna i munnen...)
 
Dockornas tur!
 
De inledde och avslutade tillsammans (med de andra i sin grupp) men däremellan hade de ett litet individuellt framträdande.
 
 
Vår goa docka var sååå duktig! :)
 
Jag har förgäves försökt lägga upp den film jag laddat upp på Youtube, dock utan framgång... Ger upp för idag, men så länge så lägger jag iaf upp länken som jag hoppas ska ta er till filmen :)
 
 
Som avslutning på hela föreställningen så gjorde alla 8 grupperna ett gemensamt framträdande - kul att se :)

Blir generad av berömmet från mormor
 
som köpte fina blommor till danstjejen :)

Farmor och farfar var också och tittade
 
liksom en söt liten trollunge vi hittade utanför ;)
 
Salen med den stora scenen är stoooor = mååånga i publiken :)
 
Det var en trött danstjej vi fick med oss därifrån. Blev en tur till Max på stan för att äta lite hamburgare/chicky bits innan vi började ta oss hemåt.
 
Veckan som kommer börjar med ... suprise - vab! :( Och nejdå inte heller denna gång är det Felizia som är sjuk... Nu har Jazmine bara 3 veckor kvar till det första förskoleåret är slut och därefter ska ju allt bli frid och fröjd igen, enligt idiotläkarna (ni får ursäkta uttrycket). Hm, vi får väl se. Jaja, hoppas gör man ju förstås men känns ju lite sisådär att få det slängt i ansiktet på sig varje gång man undrar om det verkligen ska vara såhär :(



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar