lördag 18 maj 2013

Balanshoppning

Japp, det var det som stod på programmet på Felizias ridning idag. De fick trava över bommar och hinder med armarna rakt ut (först en sedan båda) och med händerna på hjälmen. Felizia och Simon klarade detta galant! Blev till och med lite galopp en av gångerna men gick bra det med :)
Var själv eftersom Robert jobbar i helgen så blev inga ridbilder. Men ett par stallbilder och en "tack-för-idag"bild kan jag ge er i alla fall :)
 
Redo!
 
Tack för idag fina Simon!
 
Finpustning efteråt :)
 
Jazmine var uppe hos morfar och Lena och lekte (Valle var också där) medan Felizia red så blev ett besök där för oss också efteråt. Först en liten stund inne men sen gick vi ut i solen.
 
 
Byggdags!


 
Lagar mat
 
som serverades på trätallrik :)
 
Barnen var lite sugna på att åka fyrhjuling men Elin hittade ett mycket bättre åk - den gamla hästvagnen :) Men i brist på en dragvillig häst just där och då så fick vi dra den själva... Gick helt okej och barnen var nöjda med åkturen :)

 
Lär ju ha varit årets varmaste dag idag! Blev ju liksom ett måste då att ha äta-ute-premiär - äntligen. Vi grillade kycklingspett och korvspett (efter barnens önskemål) och gjorde potatis- och morotsklyftor i ugn - så gott så :)

 
Nu ska jag spana in Robin i Eurovision!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar