fredag 10 maj 2013

En trevlig dag

Ja precis så kan man sammanfatta vår fredag :) Först blev det en mysförmiddag hemma, alltid lika skönt att inte behöva stressa iväg. Robert städade av altanen, tjejerna lekte ute på tomten och hoppade studsmatta och jag städade av lite i köket och matrummet och rensade sedan bort en massa urvuxna kläder i Jazmines rum.
Tiden rann iväg och sedan blev det lite stressigt... Efter lite lunch for vi in till stan för en fika- och lekdejt hos Sjödahls. Jazmine fick fina presenter (de hade ingen möjlighet att komma på kalaset) och sedan gick de större barnen ut och sparkade boll medan den minsta fick åka "sovpromenad" i vagnen.
 



 
Sen var det gott med en glasspaus :)
 
Nyvaken
 
Tack för en trevlig eftermiddag och för de fina presenterna!
 
Sen for vi vidare till nästa besök - hos Roberts föräldrar. Där var också Roberts båda bröder med respektive. Och så lille Douglas förstås :) Först blev det lite sol och sandlådelek i trädgården innan det var middagsdags.
 
 
Tjejernas farbror Daniel och lillkusin Douglas
 
Gott med efterrätt (bärpaj och glass)!
 
"Hallå där, min goskusin" :)
 
Sötaste killen i stan! :)
 
Vi har som sagt haft en riktigt trevlig ledig fredag. I morgon väntar först ridning för Felizia och sedan kalas hos Zion. Han fyller för övrigt 1 år idag - grattis Zion!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar