tisdag 7 maj 2013

SOL SOL SOL

Sommaren är här! I alla fall för ett par dagar, vilket räcker bra för tillfället :) Sådana här dagar är det inte helt fel att kunna bedriva sin undervisning utomhus :) Men kommer det fler sådana här dagar så måste jag komma ihåg solkrämen, brände mig lite vid nacken och halsen idag... Men trots allt var det ju skönt att kunna vara ute ca 4 timmar.
 
Finns en relativt nyanlagd lekplats i Gränbyparken, bara en liten bit från skolan jag jobbar på. Den är väldigt omtyckt av eleverna och den inbjuder till goda möjligheter till motorikträning av olika slag. Så därför blev de sista 2 lektionerna (2 smågrupper) delvis utförda där - gissa om jag hade nöjda elever :) Men de jobbade på bra också och skötte sig kanon, inget tjat om att de ville göra det eller det.
 
Kommer definitivt att ta med barnen hit så fort vi har fint väder på en ledig (och oplanerad) dag
(bilden visar bara en del av lekplatsen)
 
Barnen hade såklart också¨haft en solig och härlig dag på förskolan. Mycket utelek blev det :) Och Jazmine, som ju var sjuk på sin 2-årsdag, blev firad av pedagoger och kompisar på sin avdelning - uppskattat :)
 
Bara en arbetsdag kvar nu den här veckan, kan ju inte klaga direkt :) Inte för att vädret ser ut att bli så bra lagom till ledigheten, men men, man kan ju inte få allt ;)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar