fredag 3 maj 2013

FREDAG!

Det har visserligen varit en kort arbetsvecka med 1 + 2 dagar, men ändå lika skönt med fredag! Kanske delvis kan bero på Jazmines sjukdomsperiod som både gjort en lite orolig (varför blir hon aldrig frisk för?!) och delvis har hållit en vaken om nätterna. Men idag har faktiskt lillskruttan varit på förskolan. Hon var pigg igår och hostan höll sig hyfsat i schack så vi bestämde oss för att göra ett försök. Förberedelserna gick väl inte helt smärtfritt...blev ca en timmes hostavbrott (dock inte hostig hela tiden, det kom och gick) i natt och i morse var hon toksnorig när jag väckte henne... Men gjorde som sagt ett försök - och det gick kanon! Hon åt frukost innan de gick ut och sedan lekte hon glatt ute hela förmiddagen, utan en massa hosta :) Resten av dagen hade också flutit på bra, och när jag kom och hämtade vid 15 så ville hon inte åka hem. Skönt att det gått så bra :)
 
Med posten så fick Felizia och Jazmine en inbjudan till Zions 1-årskalas (Felizia blir alltid lika glad när hon får post :) ) - i och med det kalaset så blir det 3 kalas för Felizia inom loppet av knappt en vecka, tur att inget av dem krockar med varandra. Alltid roligt med kalas :)
 
 
Dagens middag blev grillat med potatisgratäng - grillpremiär för året här hemma - och dukade även lite "fredagsmysigt" med finporslin och tända ljus.


 
Som sagt, skönt med helg nu. Men blir ju inte av att rulla tummarna direkt - imorgon är det först ridning för Felizia kl. 9.30 sen blir det hem för lite iordningplock och bakning, får nämligen finbesök i form av Linda och Ilona (och Zion?). På söndag är det först dans för Felizia innan vi skyndar iväg på kalas.
Lite av vad vår helg kommer att bestå av - hoppas din också är fylld av trevliga och roliga saker :)
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar