måndag 20 maj 2013

Soliga dagar!

Känns som att det slås värmerekord var och varannan dag nu. Inte mig emot, egentligen, men gäller att se till att man dricker ordentligt :)
Igår hade vi tänkt ha grillpicknick i Gränbyparken efter Felizias dans. Men väderprognosen sa 99% risk för regn från kl 12 så skippade de planerna. Men regnet kom aldrig... Hm :(
Men blev lunch hos mamma/mormor istället och sen utelek på hennes gård. Var okej det också, men inte samma sak ju. Men får helt enkelt ta picknicken en annan dag :)

Några bilder från gårdagen
(ber om ursäkt för bildkvalitén, blir så (eller minibilder) när jag bloggar från mobilen...)



 
 
Efter en lite jobbig avslutning på förra jobbveckan så började den här bättre. Hoppas det fortsätter så :)
Idag har Jazmine varit på tandkontroll, eller vad man ska kalla det. Inget tandläkarbesök utan mer en träff där det pratade munhälsa, etc. Hon fick en ny tandborste så hon var nöjd :) I morgon är det dags för läkarbesök. Hoppas Robert är "hård" och bestämd och vägrar gå därifrån utan remiss till ÖNH och att de verkligen undersöker lillskuttan ordentligt. Men ska nog gå bra :) Nu har hon ju visserligen varit frisk några veckor, men man vet ju aldrig när det vänder...
 
I morgon är det en stor dag för Felizia - hennes två killkompisar från förskolan ska följa med hem efteråt. Hon har ju haft Julia med hem ett par gånger så är inte första gången med kompis med hem, men nu är det ju killar... ;)
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar