söndag 23 februari 2014

Åter till vardagen

Jaha så var det då slut. Vinter-OS. Och sportlovet. Har varit en helt okej vecka, speciellt om man ser till sjukdomsläget. Är nog första lovet sedan jag började jobba som lärare igen som vi alla har varit helt friska, inte illa! Det blir liksom så mycket roligare då :) Vi har ju inte gjort sådär jättemycket (ni har ju kunnat läsa här i bloggen vad vi har hittat på), men är ju toppen bara att få vara, speciellt tillsammans med barnen - blir ju ofta långa dagar för mig i veckorna och sedan går helgen i ett rasande tempo. Men den här veckan har vi ju hunnit träffats riktigt mycket :)
 
När det gäller OS så kan man väl lugnt säga att det började bra men slutade desto sämre/tråkigare, i alla fall för svensk del. Men sammanfattningsvis blev ju detta vinter-OS det medaljrikaste (men det fattigaste i guld räknat på lääänge) - tur att vi har så fantastiska längdåkare!
 
Idag var det simskola igen (sportlovsledigt förra söndagen). De fick göra precis samma lika som för två veckor sedan (föga förvånande, är ju liksom så tråkigt som upplägget är ... ) - simma på djupa delen. Det syntes faktiskt att Felizia tänkte på sina bentag idag, de var lite bättre än senast :) Och självklart klarade hon all simning galant!
 
 
De sista, fria, 5 minutrarna simmade Felizia under vattnet med cyklop

 
I morgon är det alltså "vanlig" måndag igen - båda barnen längtar till förskola/skola. Själv tycker jag också att det känns helt okej att åka och jobba igen - alltid bra med en "uppstyrd" vardag :) Men man kan ju inte låta bli att räkna ner till nästa ledighet ... ;)
 
Sju veckor till påsklovet ;)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar