torsdag 13 februari 2014

Innebandyträning

Igår var första träningen med enbart 07:or och vilken skillnad! Tidigare har de varit runt 30 tjejer på en väldigt liten yta (hallen är som en volleybollplan, ungefär) men fr.o.m. den här veckan så tränar 06:orna på måndagar istället, medan 07:orna har kvar sin vanliga tid på onsdagar.

Igår körde de lite "klassisk" uppvärmning med höga knän, plocka äpplen, indianhopp, etc innan de gick över till ett par olika dribblings- och skottövningar.


På slutet blev det match, på "stor" plan för första gången. De var indelade i tre lag, så ett lag fick vila och vara  hejaklack.
Felizia kämpade på och sprang bra båda sina matcher. Var nära att göra mål ett par gånger också, men en boll i insida stolpen och en tätt utanför. Bra försök i alla fall :)



 
På söndag blir det innebandy igen, men på läktaren - ska till Fyrishov och heja fram Storvreta till seger mot Täby. Hittills har Storvreta vunnit varje match vi har varit på, vore ju tråkigt om den sviten (och deras segersvit sedan i mitten på december) skulle brytas ... :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar