söndag 16 februari 2014

OS-guld, ridning, Taurus, m.m.

Vilken stafettlopp vi fick se igår! Otroligt vilket krigarhjärta, och vilken styrka (både mentalt och fysiskt) Charlotte Kalla har! OS-GULD :) Vilka lyckliga tjejer man fick se.
Och inte var det sämre idag, även om upplösningen inte var lika spännande (men väldigt härlig att titta på) - de tre första svenskarna hade ju gjort ett så otroligt jobb att det "bara" var för Hellner att hålla ihop och köra på. Vilket längdlandslag vi har - DUBBLA OS-GULD I STAFETT!!! Och så silver- och bronsmedaljerna tidigare i veckan - wow, säger jag bara :)
 

Det drog in ett riktigt busväder här i går eftermiddag, men det hindrade oss inte från att åka till Ängeby och ta en ridtur - Felizia på Oliver och Jazmine på Nisse. Det blev lite slalom, övergångar och lättridningsträning (trav). Lite galopp mot slutet också. Till en början flöt det på bra, men sen tog nog vädret ut sin rätt ... Ska väl förhoppningsvis kunna bli lite ridning på sportlovet också, innan terminen börjar för Felizia om 2 veckor.

Kratsar hovarna på Nisse

Rider slalom
 
 
Efter ridningen var vi inbjudna på Tauruslek hos Valle. Vi hade tagit med "ingredienserna" för tacomiddag, så vi åt före leken.

 
Vi har inte så stor koll på vad Taurus är (ett program på Barnkanalen), men det har familjen Öhman :) Det var väldigt välorndat och välplanerat - lekar, utmaningar och sedan medalj- och paketutdelning efteråt. Tack för det!

Utklädda barn, laddade för lek

Taurus attackerar Valle med slime

En av utmaningarna - pussel

De har fått 2 av 3 "livspuckar"

Dags för nya utmaningar, och för att akta sig för Taurus

"Minnesutmaning" mot Bulten

Hm, vad är det som saknas?

Alla 3 lyckades :)
 
Memoryspelet gick också bra


Medaljutdelning :)

Och paket :)

Till Jazmine
 
 Till Felizia

Resultatet efter att Felizia och Jazmine smyckat boken :)

 
Valpspelet tyckte Jazmine var roligt


Jag fick i uppdrag att baka en kladdkaka med daim och marshmallows - smarrigt!

Som avslutning blev det lite trolleriuppträdande :)

 
Stort tack för en trevlig och rolig kväll - barnen var så nöjda och har pratat idag om hur roligt de hade! :)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar