lördag 1 februari 2014

Skridskoskola och 1-årskalas

Lördag = skridskoskola för Felizia. Robert har ju ledig helg så han passade på att vara med Felizia ute på isen (med skridskor på). Jazmine var också laddad med hjälm på för att kunna vara ute på isen
 
 
När vi kom till skolan så tittade vi på de iskuber som Felizia och hennes klass hade gjort tidigare i veckan. Fina va?  :)

 
Felizia har åkt skridskor på skolan hela veckan. De åker både på förmiddagsrasten, lunchrasten och på fritids, vilket har gett mååånga möjligheter att öva. Och nu kan hon åka riktigt bra, i jämförelse med förra lördagen :)

 
 
Jazmine var nöjd med att vandra runt på isen en liten stund men sen ville hon gå iväg och leka. Blev lite jobbigt eftersom jag skulle iväg och träna och Robert hade skridskor ( = svårt att snabbt ta sig iväg och hämta henne) ... Men det löste sig snabbt och smidigt genom att Valle inte var så sugen på att åka skridskor idag, så han och Peter lekte tillsammans med Jazmine - TACK för det! :)
 
 
Felizia hade klarat sig finfint under skridskoskolan. De fick bl.a. öva på att åka "bubblor", "köttbullen", ta så få skär som möjligt framåt (det var lite svårt), och åka baklänges.
Felizia vill åka skridskor i morgon också (jätteskoj att hon tycker det är så roligt!), men funderar på att ta oss iväg till backen vid Tipp-Toppen istället. Skridskor åker hon ju så mycket i skolan :) Och så är det ju roligt med en aktivitet som alla kan delta i.
 
Efter att jag kommit hem från träningen och vi alla gjort oss i ordning så for vi iväg till Alsike för att fira lillkusin Douglas som fyller 1 år idag.

 
Pappa Daniel hjälpte till att öppna presenterna


 
Det bjöds på smarrigt fika! :)


Hann med lite lek också


Daniel har varit på tjänsteresa till Kina och var snäll och köpte dessa fina ryggsäckar till Jazmine och Felizia - TACK så mycket! :)


Nöjda tjejer fick en varsin godispåse också :)
 
Tack Linda, Daniel och Douglas för ett trevligt kalas och för fika, ryggsäckar och godispåsar!
 
Nu laddar vi för Melodifestivalen! Men känns ju tyvärr som att såväl bidrag som artister blir sämre och sämre för varje år ... men titta måste man ju :)

 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar