måndag 10 februari 2014

Skadad

Idag har Felizia varit på sitt första "akutbesök" till skolsköterskan. Hände en olycka på förmiddagen - hon fick en spade i ansiktet vilket resulterade i ett jack under ena ögat. Det var inte så pass att det behövde sys (skönt det!) utan skolsköterskan kunde tejpa ihop det. Men ser lite blått ut så får se om det blir en blåtira á la slagskämpe ... ;) Nädå tror inte det är någon större fara.
Felizia var vid gott mod när jag kom hem vid middagstid, och hon hade tydligen varit lugn hos skolsköterskan och det hade gått bra att tvätta rent och tejpa. Men det hade ju gjort ont vid själva smällen så då hade hon blivit lite ledsen (skönt att hon kan visa sådana känslor i skolan, var inte alltid så på förskolan, speciellt inte de första åren).



 
Skolsköterskan ringde Robert och meddelade vad som hänt - då vet man att hon gör sitt jobb (vill gärna att de ringer när något hänt), vilket inte förskolan gjorde ... Felizia gjorde illa sig rejält ett antal gånger, men aldrig att de ringde, ALDRIG. Skönt att man är färdig där och med den personalen (Jazmine går på en annan avdelning).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar