onsdag 19 februari 2014

Superonsdag

Ja så kallades ju dagens OS-dag. Och det gick ju ganska så bra, åtminstone fram till sista "framträdandet" av svenskar med bra chans att lyckas väl - curlingherrarna ... SÅ J-VLA SURT att de föll på sista stenen! :( Men men, innan dess så hade ju svenskarna lyckats helt okej - 5-0-seger för Tre kronor, brons x2 i sprintstafetterna (även om herrarnas var väldigt turligt, men räknas ju det också :) ) och så semiseger för curlingdamerna. Summa summarum 3 medaljer (även om bara 2 valörer är klara), med chans för 2 till. Får se hur hockeyn och curlingen lyckas i återstående matcher/match.
 
För Felizias del har det också varit en del idrottande. Igår frågade pappa/morfar om vi ville åka med till ishallen idag, och det var ju inte Felizia sen att tacka ja till :) Vi åkte allihopa och pappa tog med Valle. Jazmine lekte på läktaren, klappade på Bill (Johan och Sandra ena hund, som följde med) och tittade på de andra som åkte.
 
Full fart från början :)



Pappa hade med klubbor och puck - det var roligt, tyckte Felizia! Och hon lärde sig snabbt :) Efter att vi fikat lite så var hon snabbt ute på isen igen och åkte runt och övade på "skott". Nu på kvällen så sa hon: "Jag kanske kan bli hockeytjej också, mamma?" Ja då skulle ju morbror Johan bli lycklig - både hockey och innebandy! :)



Sen var det snabbt hem för att laga middag och sedan skynda iväg på innebandyträning. Bara knappt halva gruppen där idag (är ju sportlov), men det gjorde ju inget :) De gjorde lite olika bollkontrollövningar, lekte lekar och spelade match på slutet. Låter ju som att de gör ungefär samma lika varje gång, men det är olika övningar (men känns sådär lite halvonödigt att skriva ut precis hur varje övning går till ... ;) ) och lekar så det är inte så "tråkigt" som det låter (tvärtom) :)
 

 
Alltid lika härligt att se hur glad Felizia är hela träningen och att hon verkligen försöker och vill lära sig och springer och slår efter bollar under matcherna (och träffar ganska ofta ;) ). Och hon har lärt sig mycket på de här 5-6 gångerna hon har varit med.
 
I morgon sportar vi vidare - jag och Felizia ska till Fyrishov och bada/simma (måste träna bentag :) ) och Sverige kämpar vidare om fler medaljer i OS.
Efter badet blir det biobesök (Frost) och restaurangmiddag (Koh Phangan) tillsammans med Elin och Valle. Låter trevligt va? ;) Ser fram emot en heldag med min stortjej, bara hon och jag (ja och så Elin och Valle på em också) :)
 
Heja Sverige!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar