söndag 9 februari 2014

En lååång dag

Vet inte vad som flög i Felizia och Jazmine i morse, men de fick för sig att vakna vid kl 6 båda två ... försökte få de att somna om genom att locka med att de kunde få sova i min säng (Robert jobbade), men det blev bara bus så de fick gå upp istället. De satte sig och tittade på barnprogram och ritade, medan jag låg och drog mig till kl 8 (somnade inte om men skönt att ligga och vila en stund till).
 
På senförmiddagen så gjorde vi oss i ordning och åkte in till Moa och Molly i stan. Där blev vi bjudna på god lunch (mumsig tomatsoppa och quesadilla (?) med mango chutney (ost och kalkon till barnen)) och smarrigt fika. Barnen lekte och hade roligt tillsammans medan jag och Moa fick gott om tid att prata om ... ja lite allt möjligt :) Länge sen vi sågs på tu man hand och hade tid till detta, men alltid lika trevligt när så sker.
 
Stort tack för en trevlig stund!
 
 
Vid 15-tiden packade vi ihop och körde vidare till simskolan. Samma lika som tidigare ... men idag fick de faktiskt simma även på djupa delen. Felizia klarade sig kanon, både på djupa och grunda delen :) Bentagen blir lite tokiga ibland, men bara öva på så kommer de också att sitta snart. Hon fick faktiskt beröm för sina armtag idag (hej och hå liksom, hon som för 2 veckor sedan bedömdes ligga på en för låg nivå för denna grupp ... ).
 
Grunt vatten

 
Djupt vatten
 
Jazmine hittade en bra åskådarplats :)
 
Efter simningen så avslutades dagen med god ankmiddag hemma hos Roberts föräldrar. Det märktes ganska så väl att barnen vaknat tidigt i morse och haft en ganska intensiv dag ... men de var på gott humör och höll sig vakna ända till vi kom hem och hade avklarat "kvällsbestyren". Får se hur trötta de är i morgon ;)
 
Hoppas din helg har blivit vad du önskade att den skulle bli :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar