måndag 30 september 2013

Föräldramöte och sjuk tjej ...

Studiedag i kommunens skolor idag så istället för att Felizia skulle behöva vara på fritids en heldag (vilket inte är så illa egentligen men kan man undvika så tycker jag att man ska göra det, speciellt som det kan vara många barn och inte full personalstyrka = merjobb för personalen) så ställde farmor och farfar upp som barnvakter. Jazmine fick också vara där :) De hade en bra dag och det blev nog en hel del lek med Simon :) Tack för hjälpen! :)
 
Båda barnen har varit lite krassliga i helgen men imorse var de piggare. Men under eftermiddagen kom Felizias feber smygande ... Blev med andra ord ingen simskola, så klädsimmet får vi öva på en annan gång.
Blir Felizias första sjukdag från skolan imorgon ... Men någon gång ska ju vara den första. Bara hoppas att denna höst inte blir lika sjukdomsrik för barnen som den förra ...
 
Nu på kvällen har jag varit på föräldramöte på Jazmines förskola. Det var roligt att höra de berätta om verksamheten och vad de gör om dagarna - kände väl igen mig i det som Jazmine berättar och pratar om hemma :)
 
Samlingspricken, som hon är mycket stolt över :)


Fortsatt trevlig måndagkväll!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar