lördag 14 september 2013

Fullspäckad dag

Äntligen lite lördagsmys i soffan! Har varit en lång dag så känns verkligen skönt att få slappa lite framför tv:n :)
Började med ridning för Felizia i morse. Man har ju fortfarande inte riktigt känt av någon höst, utan varit riktigt bortskämd med härligt soligt sommarväder. Men idag (i alla fall i förmiddags) var det minsann lite höstigt så blev till att klä på sig både kofta och jacka.
Det var sista hästbytet tillsammans med Melker och idag fick de rida barbacka. De fick först rida på banan och göra en styrövning i skritt där de skulle stå upp i lätt sits. Sedan var det lite trav på långsidan efter.
 

 
 
 
Sedan fick de rida ut en liten sväng
 
Tack för idag Melker, och för de här tre gångerna :)
 
Sedan var det snabbt hem för att packa i ordning och bege sig bort till Tipptoppen för lite trevlig samvaro tillsammans med några av Felizias klasskamrater och deras familjer. Vi grillade och barnen lekte och hade skoj :) Blev tyvärr inga bilder, förutom en precis innan vi skulle åka hem.
 
 
Väl hemma igen så blev det lite dusch och ombyte innan vi tog bilen in till stan för fika och sängmontering hos mamma. Robert slet med sängen medan jag tog det ganska lugnt ... ;) Men jag fick fika i alla fall - mycket gott var det :)
 
Barnen tyckte det var spännande :)

Och roligt att busa i den färdiga sängen :)
 
På väg hem blev det ett stopp på Gränby C för lite mathandling. Och godis :) Det var extra billigt denna vecka så då hade man såklart svårt (nåja behöver ju inte vara så svårt, egentligen ... ) att låta bli att köpa lite ... ;) Barnen fick också plocka i en varsin burk, till deras (speciellt Jazmines) stora glädje :)
Innan vi for hem till Storvreta så blev det middag på Max. Så kan det bli ibland ;)
 
Förra veckan var det barnen som var sjuka, nu är det Roberts tur ... Han känner sig febrig, har ont i kroppen, är förkyld och allmänt hängig :( Får väl se hur det utvecklar sig.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar