lördag 28 september 2013

Hoppning :) Och Örebrobesök, igen :)

Japp, det var hoppning på ridningn idag ;) De fick träna på att hoppa hinder som kommer snabbt efter en sväng (och att då ta ut svängen ordentligt). Först red de små övningar, för att sedan sätta ihop det till en bana. Ina är en snäll och lydig ponny så det gick ju kalasbra för Felizia :)
 

 
Motljus så blev tyvärr inte den bästa filmningen ...
 
Det var ju perfekt att de fick träna på lite banhoppning idag, dagen innan tävlingen. Men imorgon är banan dubbelt så lång ...

 
 
Vi skyndade oss hem idag för att göra oss i ordning och köra mot Örebro för att hälsa på Ellen. När jag och mamma var där för 2 veckor sedan var både barnen och Robert sjuka men nu var de friska nog att följa med :)
Ellen blev sååå nöjd och glad över besöket, speciellt över att få träffa barnen. Är ett år sedan hon träffade Jazmine och två år sedan hon träffade Felizia.
Hon fyllde 94 år i förrgår men är fortfarande pigg och hyfsat "med". När jag och mamma var där så var hon visserligen väldigt trött, men idag var hon väldigt mycket piggare och höll sig uppe hela tiden.
Det var med lite sorg i hjärtat jag åkte därifrån efter ett par timmars besök, vet ju inte när (om?) vi ses igen ... Men roligt i alla fall att Felizia och Jazmine kunde följa med idag - det piggade nog upp Ellen lite extra :) Och hon blev väldigt glad över bilderna jag gav henne.
 
Gott med fika
 
Det fanns mycket skoj att plocka med ...


 
Tre generationer (med ett glapp (synd att inte mamma var med)) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar