söndag 8 september 2013

Sommar eller höst??

Kalendern säger ju att det är höst, man säger ju att september är första höstmånaden, men den senaste veckan, framförallt nu i helgen, så har det ju verkligen känts som sommar! Härlig sol och 23-25 grader varmt - helt okej! :)
Har faktiskt lyckats få mig några timmar i solen, både igår och idag (skönt att Jazmine fortfarande sover middag :) ) och har njutit av varje minut. Inte för att solen kanske tar så mycket längre, men solenergin är ju densamma :)
 
 
Blev grillat till middag dagen till ära. Åt dock inne då solen hade försvunnit bakom träden och det kändes lite småkyligt. Men smakade smaskens med marinerad fläskfilé, baconlindad halloumi, potatis och morot i ugn samt bea och hickorysås :)
 
Vädreprognosen indikerar att det blir kyligare i veckan som kommer, och kanske lite regn vissa dagar, så blir till att ladda upp med lämpliga kläder på jobbet.
Men ser, oavsett, fram emot en ny rolig vecka på jobbet. Trots att det, av diverse olika anledningar, är lite tungt (inte för mig personligen, utan för de flesta) just nu så trivs jag minst lika bra som i våras och det är alltid roligt att åka dit :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar