fredag 6 september 2013

Nästas tur ...

Idag har jag tillbringat hela dagen på Gottsundabadet och bedömt simkunnigheten hos våra 5:or. Man känner sig lagom seg efter en intensiv dag ... Så skönt med helg! :)
 
Efter att jag hämtat barnen på förskola och skola så hade vi en liten glasspicknick ute i den sköna, varma solen. Inte helt fel att kunna sitta ute och nästan svettas en eftermiddag i september :)
 

I början av veckan så ramlade Felizia av en gunga på skolan och landade tokigt på armen. Hon har haft ont lite av och till - ibland har hon inte reagerat alls men ibland så har hon klagat ganska mycket. För säkerhets skull så fick hon gå till skolsköterskan idag. Men, precis som vi trodde, så är det ingen större fara - hon har fått en rejäl smäll "bara" men inget som är av eller så. Hon fick ett litet bandage (säkert mest för sakens skull, så det skulle kännas lite bättre ... ;) ) men har fortfarande lite ont.


Skönt att kunna sitta ute läääänge :)

 
På bilderna så ser Felizia ganska så pigg ut, men före maten började hon klaga på att hon hade ont lite här och var i kroppen (förutom armen) och kändes lite varm ... och jo då, visst hade hon feber :( Så lagom till den ena har frisknat till så är det dags för nästa ... Hoppas att det är något snabbt övergående!
 
Imorgon väntar ridning (hoppning?) på fina Melker på förmiddagen och på eftermiddagen funderar jag på att åka till Ica Maxi med barnen för att kalasa med Lollo och Bernie (Vings maskotar). Hoppas Felizia känner sig piggare bara, om inte så får vi planera om och mysa hemma istället.
 
Måste ju passa på att gratulera Sverige till vinsten i VM-kvalmatchen alldeles nyss! :) Kanske kan bli en resa för "grabbarna" till Brasilien nästa år ... :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar