tisdag 9 juli 2013

Ännu en härlig baddag :)

Robert jobbade idag men jag och tjejerna passade ändå på att åka iväg och bada i Björklinge. Första gången jag åker själv med dem för att bada eller liknande, men gick bra det också. Blev ju inte mycket tid för att sitta men roligt att barnen är glada och sysselsatta :)
Jazmine fastande redan i söndags för bryggan (eller bron som hon kallar den), vilket ju känns lite lagom otryggt sådär, så blev många promenader fram och tillbaka på den. I söndags nöjde hon sig just med att bara gå, och att sätta sig vid det grunda och plaska lite. Idag hade hon fått för sig att on skulle klättra ner på stegarna ... och sitta och plaska vid det djupa ... Men tur att hon är en sån badkruka, för så fort hon doppat tån så skulle hon upp igen. Men självklart var jag med henne hela tiden vart hon än gick på bryggan, är ju lätt hänt att tappa balansen eller halka eller dylikt. Så mycket motion blev det :)
Senare på eftermiddagen så kom Charlotta vilket gav mig chansen till en liten simtur. Skönt i vattnet idag också :)
Felizia var lite modigare i vattnet idag - var i upp till bröstkorgen flera gånger! ;) Men mer doppande än så blev det inte. Men men så länge hon är nöjd så.
Förutom motion på byggorna så blev det en massa lek - både i sanden och i vattnet.
 



 
En riktig mysdag hade vi! :) Hoppas det kommer fler sådana
Tack, Charlotta för sällskap och hjälp med barnen :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar