tisdag 23 juli 2013

Repris från gårdagen :) Och hejdå :(

Det fantastiska sommarvädret från igår höll i sig idag också! Så dagens aktiviteter blev väl i princip en repris från gårdagen (precis som jag förutspådde i gårdagens inlägg :) ) - inte mig emot, liksom, en massa sol och bad är ju alltid välkommet :)
Bilderna blir mestadels tagna här uppe, på bad i poolen, men vi (iaf vi vuxna ... ;) badar även nere vid sjön :) Temperaturen däri är faktiskt helt okej, varmare än i Björklinge när vi var där.
 

Gott med fruktstund
 
Fina! :)
 
Kusinerna Wahlström <3
 
Lite svalkande fika i skuggan under markisen
 
Igår fick Felizia åka båt - idag var det lilltjejens tur :)
 
På väg ner till sjön
 
Roligt att åka båt, och att titta på andra båtar :)

 
Felizia och Linda under gårdagens båttur

 
Lite tråkigare blev det på kvällen då vi vinkade hejdå till Daniel, Linda och Douglas. Vi har haft två härliga dagar här tillsammans och Felizia och Jazmine (speciellt Jazmine) har hjälpt till med och passat upp på Douglas mer eller mindre hela dagarna ... ;) De kommer nog tycka att det är lite tomt imorgon ...
Kvällen till ära blev det grillmiddag på altanen. Mysigt med sjön i bakgrunden :)
 

 
Hejdå fina lilla Douglas!

 
Och hejdå allihopa!

Vi har haft en alldeles underbar kväll här nere

 
Det kommer, som sagt, att bli lite tomt här imorgon men vi får helt enkelt roa oss på egen hand. Får se om Jazmine klarar sig utan Douglas - hon har verkligen gått "all in" för att ta hand om honom. Hon har hämtat napp, vattenflaska, gosedjur, sjungit för honom, m.m., m.m. Hon har varit jättegullig med honom, lite svårt ibland att inte komma för nära bara ... :)
Vädret ska bli lite sämre imorgon för att sedan bli bättre igen dagarna därefter. Men kan vara lite skönt att få en paus från solen för en dag.
 
Tack Linda, Daniel och Douglas för dessa härliga dagar tillsammans!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar