måndag 8 juli 2013

Slapparmåndag

Idag har vi verkligen bara varit lediga, jag och tjejerna. På förmiddagen, när det blåste som mest, var vi först inne och donade lite smått, innan vi gick ut och vattnade lite blommor och hoppade studsmatta. Efter lunch hade vinden avtagit och solen värmde skönt så det blev en promenad så Jazmine fick sova. Felizia följde med på cykel och passade på att leka på en av lekplatserna i området:
 

När vi kom tillbaka så städade vi ur poolen och fyllde nytt vatten i den. Blev dock inget premiärdopp idag, var lite för kallt vatten. Men det borde ju värmas upp inom de närmaste dagarna :)
Istället satte jag mig i en solstol medan Felizia lade sig på en filt i skuggan och åt glass - härligt!
 
Till middag blev det tacos som vi åt ute på altanen - alltid en skön känsla att äta ute :)
 
Det har nu gått snart 4 månader sedan Felizia tappade sin första tand och hon har otåligt väntat på när nästa ska tappas. Tanden bredvid den förra har nu varit lös ett tag och Felizia har vickat och vickat på den varje dag :) Den nya tanden har kommit upp en bit så har bara varit en tidsfråga innan mjölktanden skulle få ge sig, och idag gjorde den det! Robert skulle hjälpa Felizia att få ut tanden, men han behövde knappt nudda den innan den var ute :)
 
 
Det härliga sommarvädret ska hålla i sig även i morgon så då blir det ytterligare en tur till Björklingebadet för mig och tjejerna :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar