måndag 1 juli 2013

Besök en solig dag

Robert har agerat flyttgubbe hela långa dagen (åkte vid 8.00 och kom hem drygt 12 timmar senare ... ), först åt en kompis och sedan åt Daniel och Linda.
Men vi har inte varit alldeles ensamma här hemma - mamma/mormor kom på besök :) Hon kom redan vid 11 så medan hon och barnen lekte, både ute och inne, så hann jag med att städa lite, sedan blev det lunchdags.
När vi var mätta och belåtna tog vi en promenad, dels för att Jazmine skulle sova (vilket tog låååång tid ... ) och dels för att köpa lite glass, bl.a, till de jordgubbar mamma köpt med sig. När vi kom hem blev det smarrigt mellanmål :) Tack så mycket!
 

Innan mamma/mormor cyklade hem så hann vi med att vara ute en liten stund till. Jag och mamma passade på att sitta en stund i solstolen medan barnen hoppade studsmatta.
Lite senare gick vi ut på ängen för att "spela" lite badminton. Det roligaste var att höra och se Jazmine :) Hon snappade snabbt upp hur Felizia gjorde och skulle såklart göra likadant, men hon la även till ett ljud varje gång hon skickade iväg fjäderbollen - "huu!" - svårt att återge såhär i skrift men lät sååå roligt, speciellt ihop med stilen hon hade :)
 



Sedan ville tjejerna cykla, på lite olika sätt :)

 
 Vi tog oss till stenarna där de klättrade en liten stund
 


Medan jag dukade undan och fixade efter maten så undrade jag var barnen tog vägen...
 
Här är resultatet :)
 
I morgon blir det nog lite fixande med det ena och det andra, innan vi får lek- och middagsbesök av familjen Sjödahl.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar