torsdag 4 juli 2013

Sol, bad, båttur och fiske

Vi blev bjudna ut till Linda, Henrik, Ilona och Zion i Lövstabruk (eller en liten bit därifrån, om man ska vara exakt) och åkte igår förmiddag och hem idag på eftermiddagen. Vi har haft det så bra man kan tänka sig vid deras mysiga sommarställe och har gjort en massa skoj :)
Barnen har lekt, badat, hoppat studsmatta, badat, åkt båt, badat, fiskat och ... badat. Ja mycket bad blev det med andra ord :) Eller ja, inte så mycket doppande, men Felizia och Ilona vara ofta nere vid vattnet och lekte och busade. De två var inte ifrån varandra långa stunder, i princip bara när de sov :) Kul att de kommer så bra överens och har så roligt tillsammans!
Jazmine fick också vara med emellanåt, men lekte även en del med Zion, eller roade sig på egen hand. Studsmattan och att vara vid sjön var nog roligast :)
 
Vi bjöds på mycket god grillmat - till lunch när vi kom igår så grillades det korv, till middag blev det kycklingsspett och karré och till lunch idag fick vi hamburgare och/eller korv. Goda tillbehör också, såklart :)
"Vår" stuga

 

Fikapaus


 
Lånar lite bildbevis från Linda på att även jag badade :)
Här med Felizia
 
Inget av barnen doppade sig frivilligt ... men nu är det gjort :) I Felizias fall så var Henrik inblandad i hög grad och i Jazmines fall så får jag erkänna mig skyldig ;) Men nu är det gjort :) Och var faktiskt riktigt behaglig temperatur - har för mig att termometern visade 23 grader.
 
Och här med Jazmine

 
Dans och lek till musik
 
Jazmine ska såklart göra lika ;)

Redo för en båttur
 
Nöjd lilltjej :)

 
Var en riktigt fin kväll

Snart tillbaka vid stugan igen
 
Frukost med sjöutsikt :)
 
Första gången Felizia fiskar
 
och hon fick napp, två gånger till och med!

 
Småbarnen fick leka vid strandkanten
 
Jazmine väntade länge på att få klappa en liten fisk, men när hon väl fick chansen så var hon inte så sugen längre ... ;)
 
Vi hade det som sagt jättebra därute och märktes att barnen hållit igång ordentligt  - båda somnade i bilen hem :)
Titta gärna in på Lindas blogg för fler bilder :)
 
Tack Linda, Henrik, Ilona och Zion för ett roligt, härligt och trevligt dygn ute vid ert mysiga sommarställe! Och tack för all den goda maten! Hoppas vi får chansen att följa med fler gånger, och att Robert är ledig då :)
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar