tisdag 30 juli 2013

Göteborg dag 2

Som jag skrev i inlägget från Liseberg så lånade vi Magnus och Lottas lägenhet så vi kunde sova kvar i Göteborg (de i sin tur har bott i vårat hus under veckan, så blev en liten bytesaffär kan man säga ;) ). I söndags så gick vi ner på stan på förmiddagen, dels för att "titta runt" lite och dels för att träffa en barndomskompis till mig, Anna, som flyttade dit för ... typ 18 år sedan. Åh herregud är det verkligen såå länge sedan??!! Men ja, hon flyttade ju efter vi hade slutat 7:an så antar det ;)
Vi har "gått om varandra" när vi varit här nere de senaste åren så har inte setts på drygt 4 år, så det var ju extra roligt att vi lyckades få ihop det detta år :) Men nu får det inte gå lika lång tid till nästa gång, eller hur Anna?! ;)
 
Redo för stan

En riktig turistbild ;)

Lunch på Jensens Böfhus

 
Medan jag fick lite egentid på stan tillsammans med Anna, så gick Robert och tjejerna ner mot vattnet för att titta lite.
 
Hittade ett lekområde

Och såg en massa båtar

 
Blev inte så värst mycket shoppat, men en t-shirt i var till Felizia och Jazmine från Zara hittade jag i alla fall. Har shoppat desto mer här i Alingsås ;) Mer om det kanske kommer i ett senare inlägg efter att vi har kommit hem ...
 
Nä nu är det nog hög tid att gå och sova - hemresa väntar i morgon. Hade gärna stannat lite längre, men vi ska vara hundvakt på torsdag.
Har varit en lång dag med utflykt till Nordens Ark, en djurpark drygt 15 mil härifrån. Inlägg med bilder därifrån kommer också när vi har kommit hem :)
 
Go´natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar