måndag 4 november 2013

Bröstsim och ryggsim

Både Felizia och Jazmine var, som väntat, glada över att vara tillbaka i/på skolan/förskolan idag :) De hade haft en bra och rolig dag båda två och lekt tillsammans med sina kompisar - härligt!
 
Jag hade också en helt okej dag tillbaka på min skola. Inte så mycket skadegörelse (mestadels krossade fönsterrutor) som efter de senaste helgerna ... Å andra sidan var det lite svårt att avgöra - är så många trasiga rutor (vissa med stora hål rätt igenom) nu att glasbolaget inte hinner med att laga alla ... :( Inte blir man heller gladare av att polisen säger att de inte åker på sådana larm ens när en person som hör själva planeringen till skadegörelsen ringer i god tid innan. Nej då, han fick minsann "glatt" stå en bit i från och se och höra alla 13 (!) rutor krossas en efter en ... :(
 
Men men, nu lämnar vi det tråkiga och skriver om något betydligt roligare istället.
 
Idag på simskolan fick Felizia och de andra i gruppen öva mycket på bentagen, i både bröstsim och ryggsim. Felizia har börjat få till tekniken helt okej, men saknar kraften för att komma tillräckligt mycket framåt (och sedan kunna hålla sig över ytan utan flythjälpmedel). Men bara öva, öva, öva :) Tycker hon var duktig i alla fall och man ser att hon verkligen koncentrerar sig och försöker.
 
 

 
 
Får nyttig konstruktiv kritik i slutet. Och beröm :)
(att hon behöver mer kraft i bentagen :) )
 
Flytövning

 
Morbror Johan (min lillebror) fyller år idag - GRATTIS!! Den här bilden skickade vi till honom i ett grattis-mms i morse :)
 
 
Älsklingsungar! <3
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar