tisdag 26 november 2013

Feberfri!

I dag har Jazmine varit feberfri - skönt att det verkar ha vänt! Igår mådde hon hyfsat men med tanke på hur hon mådde i helgen och att hon klagade på både hals- och magont så var hon och Robert till vårdcentralen igår. Nytt halsprov togs men också det var negativt. Ingen snabbsänka den här gången heller, vi skulle avvakta ytterligare. Förhoppningsvis så var det bara ett virus i och med att hon nu är feberfri. Bara hoppas febern inte kommer tillbaka, på läääänge (har varit så ett par gånger förut, att den kommer tillbaka bara efter ett par dagar ... )!
 
Var fotografering på förskolan idag så Jazmine fick vara där en stund och leka (tillsammans med Robert) - väldigt uppskattat av lilltjejen! :) Hon hade sådan tur att ett par barn kom väldigt sent så deras avdelning fick vänta på gruppfotot = extra lektid tillsammans med kompisarna :) Hon blir hemma i morgon också (ledig med Robert) innan hon får gå en stund på torsdag. "Heltid" på fredag innan det är helg. Känns som en lagom lugn start efter en dryg vecka hemma.
 
Gammal bild på friskt bustroll :)

 
Jag blev en riktigt stolt mamma när Robert berättade om Felizias framsteg på gårdagens simskola - hon klarade att simma en 7-8 meter ryggsim helt utan flythjälp av något slag! Själva simtagen är fortfarande lite för "mesiga" men hon verkar ju vara duktig på att flyta iaf :)
De fick även hoppa i stora bassängen (djupaste) och flyta utan hjälp där i. Gick bra det också :)
Sista gången för terminen nu på måndag. Bara hoppas vi hittar en lämplig grupp på lämplig tid till våren - både vi och Felizia tycker det är roligt :)
 
KALLT hade vi imorse (9 minus här), men nu regnar det ... Blä! Hellre snö liksom. Men men, när vi är borta sen så kan det gärna få regna varje dag ;)
 
Längtar till sol och värme!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar