lördag 9 november 2013

Höstrusk

Ute både regnar det och blåser men vi har det skönt här inne framför brasan :) Vi i det här fallet är bara jag och Robert - barnen är hos mamma där de ska sova över till imorgon. Det känns lite tomt här hemma ... Men lugnet kan vara behövligt ibland, även om man saknar barnen.
 
På dagens ridning fick Felizia och de andra rida en kontrollbana med bommar, hinder och ridvägar (volt och snett igenom) i trav (övergång skritt-trav också). Överlag så gick det bra för Felizia och Oliver, men ibland var de lite oense ... ;) Bra att få ta i lite extra ibland. Positivt att hon red själv i princip hela tiden, jag fick hjälpa till lite när Oliver inte ville stå still och vänta på deras tur :)
 
 
Framridning
 
Första lilla banan
 
"Riktiga" banan
 
Kanske dags att gå och laga lite middag snart ... man släpper snabbt på tiderna när man inte har några barn hemma :) Egentligen hade vi tänkt passa på att gå ut och äta (fick presentkort när vi hade vår 30-årsfest, som vi fortfarande inte har använt) men vi var lite för sena med att ringa och boka bord. Så blir till att ordna barnvakt snart igen :) Men lär ju inte bli innan året är slut (med tanke på att Robert jobbar varannan helg och att vi är borta 2 veckor i december) ... men får satsa på januari.
 
Nu ska jag lyssna vidare på Lars Winnerbäck och dricka upp min fördrink - man får passa på liksom :)
 
Önskar er en trevlig lördagkväll!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar