söndag 17 november 2013

Lördagen

Härligt väder vi hade igår :) Alldeles perfekt för ridning. Näst sista gången för terminen och de fick fortsätta öva på sitsen, rida serpentinbågar, snett igenom från 2 håll och så lite galopp på slutet. Felizia fick kämpa med Oliver idag också, de var inte alltid överens om vad som skulle göras. Men bra att öva på att vara bestämd och nogrann i sin ridning. Till slut så kommer det att flyta på :)
Det mesta gick iofs bra idag men vid galoppövningen så blev det bara trav den här gången. Oliver ville inte riktigt stå still och vänta på deras tur och när det väl var dags så vågade nog inte Felizia "rida på" ordentligt. Öva, öva. öva.
 


 
Efter ridningen så gick vi in till Valle och Jazmine. Där blev det lek med djur, bokläsning, mys med gosedjur och så spelades det lite spel. Efter lunch kom morfar tillbaka frågade om vi ville komma med ut och leka. Jazmine hakade på snabbt, men de andra två var inte det minsta sugna på att gå ut ... De pysslade inne och satte sig sedan och tittade på film. Men lite mer spel och pussel hann de också med.

Uteleksbilder



Hjälper morfar med rören :)


 
Felizia och Jazmine tog egna bilder när vi var inne ... ;)







 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar