onsdag 6 november 2013

Tränat på Muskelcentrums/Xtravaganzas gym - gör det du också :)

Jag har varit jättedålig på att träna de senaste veckorna (självdisciplinen, hallå??!!) men idag efter jobbet så stannade jag till på Muskelcentrums/Xtravaganzas gym (Johans företag). Det ligger precis mittemot Lidl i Gränby, så jag åker ju förbi där varje dag till och från jobbet så är ju egentligen riktigt smidigt att träna där.
Träningen gick helt okej, men var ju ett tag sedan jag tränade med maskiner (använder mest fria vikter och pilatesboll på gymmet här i Storvreta) så flytet var väl inte det allra bästa. Men har bokat in en genomgång nästa onsdag.
 
Vad gäller själva gymmet så är det väldigt fräscht och det finns det som behövs på ett gym - diverse olika konditionsmaskiner, olika typer av fria vikter, maskiner för att träna igenom hela kroppen, m.m. Söker du ett gym i lite mindre skala (men som har det du behöver) där du får hjälp med träningsupplägg, m.m. av kunnig personal - välj gymmet hos Muskelcentrum/Xtravaganza! :)
Gymmet är med andra ord öppet för alla, du behöver inte ingå i något av Xtravaganzas viktprogram eller dylikt.
 
Lite från hemsidorna gällande gymmet:
 
"Muskelcentrum har ett fullutrustat gym i Uppsala på 200 kvm med omklädningsrum och duschmöjligheter.
Gymmet är anpassat för rehabiliteringsträning och/eller traditionell styrketräning.
... Vi står för kvalité inom träning och upplägg av fysisk utveckling."
 
"Vi är inte bara Uppsalas bästa viktminskningsföretag utan vi har även ett fullutrustat gym där alla som vill får träna på sina egna villkor! Vi vill erbjuda dig möjligheten att träna på egen hand i ett av Uppsalas finaste gym. Hos oss tränar män och kvinnor i alla åldrar som söker en personligare service med fokus på välbefinnande.
Vi erbjuder Personlig träning (PT) och alla nya gymkunder får även en genomgång av maskinerna samt ett individuellt upplagt träningsprogram som passar just dig!



Vårt gym är utrustat med allt du behöver och vi erbjuder även PT in group (Personlig träning i grupp) som ingår i medlemsskapet.
Ge dig själv chansen till att träna i en trevlig och harmonisk miljö!
Månadskort 250:-

Årskort 2500:-

Vi är ett team av Naprapater, Hälsokonsulter, Massörer och Personliga tränare som hjälper dig att nå just ditt mål!
Välkommen till oss!"
 
  
 
Så där, nu har brorsan fått lite reklam för sina två företag, men det bjuder jag såklart så gärna på :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar