måndag 16 januari 2012

Första dagen

Så var första dagen på jobbet avklarad. Blev en ganska lugn start med avdelningsplanering, en lite mindre barngrupp och tidig hemgång. Blir med ens lite jobbigare i morgon då jag dels börjar en halvtimme tidigare, slutar 1,5 timme senare och troligen har full barngrupp. Men bara att bita ihop och köra på så vänjer man sig nog snart. Har ju liksom gjort det ett antal år så 9 månaders ledighet är väl egentligen inte så mycket, i alla fall inte när man tänker efter. :-)

Har varit lite lagom trött sådär men inte kan man gå och lägga sig när det är Idrottsgala på tv?! HEJA ROLF-GÖRAN! Inte för att jag tror att han vinner Jerringpriset, men hoppas kan man ju alltid. Skulle han aningen vinna det eller som bästa manliga idrottare (eller varför inte båda?) så kommer det nog komma lite glädjetårar... :-)
Tårar har det redan kommit förresten, men inte i form av glädjetårar, tyvärr. Nej, det var när de under låten "Fields of Gold" visade ett minnespotpurri över idrottsprofiler som gick bort förra året. Och när bilderna på Stefan Liv kom så gick det inte att hålla tillbaka tårarna längre. Vet inte riktigt varför jag fortfarande berörs så av det men var likadant när de förra veckan visade när hans tröja hissades i Kinnarps arena. Han var en stor idrottsman som var omtyckt av många och hade en sådan go personlighet att han var lätt att ta till sig. Och så tänker jag alltid på hans famlj och hans två små söner som förlorade sin pappa, som de dessutom inte träffade så ofta eftersom han spelade och bodde i Ryssland (de skulle flytta dit men hann inte...), på tok för tidigt.
Men nu hoppas vi på lite glädje och framgång för Rolf-Göran! :-) Bara för att jag lägger upp en film så tar det ett tag att posta. Och nej inte blev det något pris i första kategorin för RGB. Men Hellner var väl ganska bra förra året han också... Bara 2 kvar i Jerringpriset nu - Hellner och RBG. Hoppas på tronbyte från förra priset!
Sen blir det snabbt i säng, klockan ringer 5.30 i morgon.

Några bilder och en film på busungarna. Felizia leker i soffan och Jazmine vill så gärna vara med... :-)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar