lördag 14 januari 2012

Julgransplundring x2

Ja nu är väl julen slut, lagom till snön kommer... Här hemma har jag och Felizia plockat bort alla dekorationer från granen. Meningen var att vi skulle kasta ut den när Robert kom hem från jobbet, men det blev aldrig av så får ta det i morgon.
Stjärnorna och ljusstakarna får nog däremot vara kvar ett tag till :-)

Vad som däremot blev av var julgransplundring nere på stan tillsammans med mormor. Var Kommunal och LO som anordnade det hela på Drabanten.
Det tog en liten stund innan själva dansen kom igång men både Felizia och Jazmine roade sig med att springa/krypa runt på golvet tillsammans med några av de andra barnen. Jazmine tyckte det var hur skoj som helst och kröp snabbt fram till en annan liten tjej och gav henne en blöt puss :-)

Det sjöngs och dansades länge runt granen och de allra flesta tröttnade innan det var slut, men inte Felizia, det här tyckte hon var skoj!

Glömde tyvärr kameran hemma och mobilen tar ju inte de bästa bilderna direkt...


Jazmine roade sig i vagnen när de andra dansade kring granen (iaf en kort stund)




Efteråt var det fiskdamm och fika.



När man gick in fick man en varsin lott. Felizia vann tyvärr inget på sin men det gjorde jag (ingen storvinst direkt men en reflexväst och en parkeringsskiva i alla fall). Men alla vinstlösa barn (eller alla oavsett kanske) fick sen gå och hämta en varsin burk såpbubblor.

Efter en kort dansstund kring granen (igen) fick vi storfrämmande - TOMTEN kom med godispåse till alla barn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar