söndag 29 januari 2012

Ny jobbvecka

Hej och hå vad den här helgen har gått fort! Redan söndag kväll och dags att gå och sova. Så blir bara ett kort inlägg så får jag försöka hinna med lite mer i morgon (hur nu det ska gå till).

I korta drag har helgen sett ut såhär:

Fredag: Stängde på jobbet så direkt hem för middag och sen lite fredagsmys med god fruktsallad (äpple, päron, blodapelsin och färsk ananas).

Lördag: Efter en lite stökig natt (berättar mer om det i nästa inlägg) åkte jag och Felizia till Gränby C för lite shopping. Eller ja åkte inte förrän efter lunch, vilket skulle visa sig inte var det smartaste draget, alla andra gjorde också det... Fick snurra runt i nästan 20 minuter för att hitta en parkering (eftersom rallyjippot ockuperade hälften av alla parkeringar...) men sen hann vi strosa runt i en hel del affärer, fika och shoppa en del. Blev lite kläder till mig och Felizia (bla en jacka till 1/4 av ord.pris!) och ett par leggings till Jazmine. Hittade snygga vinterskor med 70% rabatt till Felizia men de satt tyvärr inte riktigt bra.
När det obligatoriska lördagsgodiset var inhandlat kunde vi äntligen styra hemåt med våra hungriga magar.

Söndag: Friidrott i Björklinge. Idag var det "nja" så får se om det blir fler gånger. Men var iaf några fler i hennes ålder som provade på idag.
Sen hem för lite lunch. Först hade vi tänkt åka till Sunnerstabacken med Ilona och co. men kom på att det skulle bli lite tajt. För strax efter lunch kom pappa och hjälpte oss lite med köket (nu är det flesta vitvaror på plats iaf så det rör på sig :-) ) och sen åkte vi till Kvantum för mathandling innan det vankades middag hos mamma.

Alltså måndag i morgon och då ska jag försöka komma iväg på spinning med syster (kan inte skylla på halsen nu för den är i princip bra, bara lite rethosta kvar), hoppas hinna boka plats bara.
På tisdag är det APT (personalmöte) och på onsdag avdelningsmöte. Två sena kvällar i rad men blir tyvärr så ibland.
På fredag slutar jag tidigt, härligt! Slutar tidigt (13.45) var 3:e fredag så känns extra efterlängtat när det väl blir så (speciellt som det är första tidiga sen jag började).
På lördag ska förhoppningsvis jag och Moa ut och och äta, bara hoppas alla är friska, man vet ju aldrig...

Är väl ungefär så veckan ser ut, i stora drag.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar