lördag 21 januari 2012

Jag vill också smaka!

Jazmine blir mer och mer intresserad av vad vi andra stoppar i munnen, speciellt om det är något godare (läs onyttigare) än mat. Igår när de var hos Adam och Léon hade hon fått tag på en bulle som hon hann tugga i sig lite av och senare på kvällen när Felizia satt i soffan och åt lite chips var hon snabbt framme och ville smaka


"Jag vill också smaka"


"Dumma dig!"

"Då tar jag din stortå istället, ha!"

Hm, undrar hur länge man kommer kunna hålla henne borta från snacks och godis sen... Men kan ju alltid försöka :-)

Inte hänt så mycket här hemma idag. I morgon förmiddag ska vi däremot åka till Björklinge där Felizia ska få prova på friidrott. Genom Upsala IF får man prova gratis två gånger, vilket ju är bra när de är så små och inte riktigt vet vad det är. Spännande att se vad hon tycker.

Nä nu har ögonen varit trötta i en dryg timme så börjar väl snart bli dags att gå och sova. Föregående natt sov Jazmine hela natten i sin säng, kors i taket! Ja inte i ett sträck men kunde somna om där i alla fall. La henne vid 21-21.30 och hon vaknade 2 ggr fram till tolv sen sov hon till 4 men somnade om snabbt med napp. Vaknade 2 ggr till fram till 6 sen sov hon till 7.30. Men denna natt lär nog inte bli lika bra eftersom hon blivit rejält snorig under dagen (blä för förkylningar). Hon var lite snorig förra natten också men inte så det störde speciellt mycket.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar