fredag 6 januari 2012

Mer vinter

Snälla kan det inte bli vinter på riktigt nu?! Nu har vi haft minusgrader ett par dagar och igår kväll kom det till och med lite snö. Som ligger kvar dessutom!!! Idag var det ju härligt vinterväder med sol och lagom kallt. Det enda som saknades var den där decimetern snö. Jag menar någon ynka centimeter gör ju varken från eller till. Eller jo okej då det blir liiiite ljusare man annars är det liksom inte så stor mening med det. Går ju varken att åka pulka eller skidor (något Felizia tjatat om sen typ oktober).
Men en promenad blev det idag. I alla fall för Robert och barnen, jag stannade hemma och passade på att rensa i Felizias garderober och byrålådor (inte det lättaste att göra med henne hemma, hon ska gärna "hjälpa till"), blev en full IKEA-kassa med kläder som ska märkas (jag är riktigt dålig på det, trots mitt yrke...) och en halv med urvuxna kläder. Nu ska det bara strykas lappar på kläderna också...kan ta tid innan det blir gjort ;-)

Felizia invigde sin overall när de var ute. Köpte den ganska tidigt men har ju varken varit så kallt eller speciellt mycket snö att den behövts (hon har haft termobyxor och jacka istället). Inte för att det var så kallt eller mycket snö idag heller men någon gång ska den ju användas.



Jazmine var också vinterklädd

men förstår inte riktigt varför man måste ha mössa på sig :-)

Efter middagen blev det kvällsbad

Ett litet troll är färdigbadad, torkad ...

och pyjamasklädd och tittar på storasyster som ...

duschar och sjunger julsånger :-)

Felizias har velat att vi ska göra "tomtegröt" sen långt före jul och idag blev det äntligen av. Så efter badet åt vi gröt hela familjen - Felizia, jag och Robert åt risgrynsgröt och Jazmine sin äppelgröt (som vanligt på kvällen)






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar