torsdag 5 januari 2012

Pepparkakor

De flesta har redan städat bort julen, eller håller på, men här gör vi lite tvärtom. Eller beror väl på hur man ser det. Igår så bakade vi i alla fall pepparkakor :-) Hade en deg i kylen som jag köpte före jul. Tanken var att göra stora hjärtan att dekorera och sätta upp i barnens rum men blev tyvärr aldrig av före jul och nu känns det lite sent. Men man kan ju inte bara slänga en deg så jag och Felizia bakade vanliga pepparkakor istället!



Felizia håller ofta jul-/luciakonserter här hemma för tillfället, här får ni ett smakprov av den sång som går varmast :-)

Men lite ordning får det faktiskt vara, det börjar ju trots allt bli dags att städa undan julen (men granen får inte slängas ut förrän nästa fredag, enligt Robert) så idag blev det krasch bom bang av pepparkakshuset






Felizia hittade en gammal skumtomte inne i huset som hon promt skulle äta upp... Blev ett par tuggor av huset innan hon märkte att det inte var så gott som hon trodde. Hon ville först att vi skulle spara resten men blev till slut övertalad att det inte kommer smaka godare i morgon eller någon annan dag heller. :-)
Vattkopporna verkar förresten ha stannat av, har inte hittat några nya idag och Felizia säger att det inte kliar längre så nu är det bara att vänta på att alla ska torka in och falla bort. Går det i samma takt som på Jazmine så lär det ju ta tid, hon har fortfarande massa sårskorpor kvar.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar