söndag 1 januari 2012

Nyår 2011/2012

Nyår firade vi tillsammans med Lisa, Thomas och Karolina och Sofia, Lukas och Matilda hemma hos de först nämnda tre. Det blev god 3-rätters middag bestående av Västerbottenpaj med diverse tillbehör till förrätt, kött med potatisgratäng och sås till varmrätt och vit chokladmoussetårta (mitt bidrag till middagen) till dessert. Allt smakade sååå gott!




Blev inte den vackraste skapelsen men god var den i alla fall :-)


Barnen lekte hela kvällen och hade knappt tid att gå ut efter middagen för att tända tomtebloss. Men efter lite lagom övertalning (och mutning med film och godis när de kom in :-) ) så följde alla med ut.

Jazmine ville gärna vara där de större barnen var :-)





Passade på att ta en promenad med Jazmine. Fick gå en bra bit innan hon kunde somna bland allt smällande.



Filmmys före sagoläsning och gonatt.


Runt 22.30 (?) sov alla barn (minus Jazmine...) och vi vuxna satte oss i soffan och åt lite chips och godis och inväntade tolvslaget.

Jazmine höll sig vaken ända till tolv, nästan...23.55 somnade hon. Men gjorde ju inte så mycket :-)

Sen sov hon (och alla andra barn) sig genom alla fyrverkerier, dock i min famn.


Efter den obligatoriska skålen satte vi oss i soffan för att dricka upp skumpan och äta lite mer chips. Och vips så hade klockan blivit 2.30! Hej och hå vad tiden gick fort. Men då gick vi och la oss. Jag ringde Robert (som åkte hem strax före 22 för att kliva upp 2.15 för att jobba) och önskade gott nytt år och sa gonatt.

Vi sov gott ända till kl 8 (men Jazmine var såklart tvungen att vakna ett par gånger, men somnade om snabbt igen). Inte så många timmar men kändes okej ändå.
Barnen hade bråttom ner för att leka - oj så kul de hade både igår kväll och i morse/förmiddags! Karolina har Felizia lekt med några gånger förut men Lukas och Matilda har hon aldrig lekt med tidigare, men det var inget som märktes :-)




Vid 11.30 var det dags att packa in sig i bilen (tack Lisa för skjutsen hem!) för att åka hem.
Det var ett roligt nyår (i år igen!) tillsammans med goda vänner, god mat och rolig lek för barnen - kan det bli mycket bättre?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar