måndag 28 oktober 2013

Duktiga tjejer!

Att sova hos farmor och farfar var inga som helst problem för Jazmine (inte för Felizia heller såklart, men hon har ju sovit borta utan oss många gånger förut :) ). Hon somnade en kort stund efter att farmor läst klart godnattsagan och sov sedan gott hela natten (i princip). Vid 4-tiden var hon väldigt hostig (ska den envisa hostan aldrig försvinna?!) så Anita bar in henne till deras säng och där sov Jazmine gott en 3-4 timmar till :)
Så skönt att veta att hon kände sig trygg även utan oss. Nu är ju Jazmine väldigt trygg i sig själv och har inga problem att bli lämnad men just det där med att sova helt utan föräldrarna närvarande kan ju vara lite speciellt.
 
Förmiddagen var de i Årsta och tog bl.a. en promenad till 4H. Kan tänka mig att det blev en massa bus och lek med Simon :)
Strax före lunch åkte de ut hit och efter att de ätit så blev det bl.a. pyssel och lite kortspel. De har haft en bra dag tillsammans med farmor (och farfar fram till lunch). Och de har skött sig bra och varit snälla - duktiga tjejer med andra ord :)
 
Stort tack för hjälpen idag och att de kunde få sova över!
 
Nu ska jag gå och göra några fler gipsfigurer så barnen har lite pyssel att göra hos morgondagens barnvakter, Elin och Valle :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar